Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Βρισηίδα, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος στο Συμβούλιο του Survivor 5 glomex - skai tv

Κωνσταντίνος, Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5. Ποιος εγκαταλείπει απόψε τον Άγιο Δομίνικο;

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (06/04) στο Survivor. Μια νέα αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες, όπου ένας παίκτης των Μπλε θα κληθεί να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους.

Προηγουμένως, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται και στο trailer του Survivor της Τετάρτης.

Οι εντάσεις θα μεταφερθούν και στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Άρης Σοϊλέδης κατηγορεί την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της προς το πρόσωπό του.

Στο τέλος του trailer, ακούγεται η καθιερωμένη ατάκα του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη (06/04)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Τετάρτης (06/04) αναμένεται να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, μετρώντας περισσότερες από 100 ημέρες “επιβίωσης” στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (06/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα