Survivor 3: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Survivor 3: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού
Survivor 3 Survivor Greece Facebook Page

Η προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου άλλαξε το πλάνο του ΣΚΑΙ και της παραγωγής του παιχνιδιού. Πότε αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός.

Το φετινό Survivor Ελλάδα – Τουρκία δεν σημείωσε τα υψηλά νούμερα της πρώτης σεζόν, ούτε και τα αρκετά καλά ποσοστά της δεύτερης. Ωστόσο, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προσπαθούσε, καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του, με διάφορα τεχνάσματα να τα πάει καλύτερα, δίχως να τα καταφέρει.

Τώρα, το Survivor 3 οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του, αλλά τα πράγματα άλλαξαν για άλλη μια φορά, αφού η προγραμματισμένη ημερομηνία του τελικού που είχαν η παραγωγή και το κανάλι στο μυαλό τους, επηρεάστηκε από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την εκλογική επικαιρότητα.

Ο παρουσιαστής  του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, ενημέρωσε τους παίκτες για τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα και για τη διεξαγωγή των πρόωρων εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, λέγοντάς τους πως μέχρι τότε θα βρίσκονται στην πατρίδα τους και θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η προκήρυξη εθνικών εκλογών άλλαξε το πλάνο και, ενώ ο τελικός επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, τελικά αποφασίστηκε να γίνει στα τέλη Ιουνίου. Ειδικότερα, ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 30 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα