Survivor 4 – Άννα Μαρία Βέλλη: Ξέσπασε σε κλάματα για Τζέιμς και Νίκο

Survivor 4 – Άννα Μαρία Βέλλη: Ξέσπασε σε κλάματα για Τζέιμς και Νίκο
Τζέιμς Καφετζής - Νίκος Μπάρτζης - Άννα Μαρία Βέλλη Instagram: @amiyiami

Η Άννα Μαρία Βέλλη φορτίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά και θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor 4.

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 4, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά έναν από τους συμπαίκτες τους, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ήδη ο πρώτος υποψήφιος.

Η κάλπη “έδειξε” ως δεύτερο υποψήφιο το Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον τρίτο υποψήφιο.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, Νίκος και Τζέιμς μίλησαν με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλον, δίχως να κρύβουν τον έντονο συναισθηματισμό τους, τονίζοντας ότι το πραγματικό έπαθλο του παιχνιδιού θα είναι η φιλία τους.

Ο πρώτος, μάλιστα, θέλησε να επαναλάβει πως πέρα από τη φιλία του με τον Τζέιμς, έπαθλο θεωρεί και τη φιλία του με την τρίτη της παρέας, την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα από το συμβούλιο της Τρίτης:

Στο άκουσμα των παραπάνω, η ηθοποιός και youtuber φορτίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά και θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία η συγκίνησή της δεν κρύβεται. Τη φωτογραφία συνόδευε και ένα κείμενο για τη φιλία των τριών παικτών.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Instagram: @amiyiami

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα