Survivor 4: Έπιασε ο Ατζούν ζευγάρι “στα πράσα”;

Survivor 4: Έπιασε ο Ατζούν ζευγάρι “στα πράσα”;
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί Youtube

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν έγινε σεξ μέσα στο "Survivor 4". Τι λένε οι πληροφορίες.

Πληροφορίες για σεξ ανάμεσα σε παίκτες του “Survivor 4” είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης (30/03) και ρώτησε τον Γιώργο Λιανό στον “αέρα” του Sfera 102,2 για τον ισχύουν ή όχι.

“Έγινε σεξ στο Survivor κάτω από τη μύτη μου και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα; Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!”, απάντησε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, χωρίς να αποκαλύψει την αλήθεια, αφήνοντας, όμως, υπονοούμενα.

Ο Γιώργος Λιανός διακωμώδησε το γεγονός με τον δικό του, χιουμοριστικό τρόπο, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας πως πρόκειται για ζευγάρι της Μπλε ομάδας και ότι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί τους έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως σε ερώτηση που γίνεται πολύ συχνά σε παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, σχετικά με το αν έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι, η απάντηση είναι αρνητική, με τους διαγωνιζόμενους να αναφέρουν πως δεν υπάρχει ερωτική διάθεση λόγω των συνθηκών διαβίωσης και της βρωμιάς.

Μόνο η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια του πρώτου “Survivor”, είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει σεξ ανάμεσα σε παίκτες στη δική τους σεζόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα