Survivor 4: H συγκινητική ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού, μετά την αποχώρηση του Παύλου

Survivor 4: H συγκινητική ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού, μετά την αποχώρηση του Παύλου
Νάσος και Παύλος Γαλακτερός instagram @nasosgalakteros

Λίγο μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor 4, ο πατέρας του, Νάσος Γαλακτερός, εξέφρασε την αγάπη του προς τον γιο του, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που θα πρέπει να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

“Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους”, δήλωσε ο νεαρός.

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχαιρέτησε και τους Μπλε και τους Κόκκινους, καθώς βρέθηκε και στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ η Νικολέττα ξέσπασε σε κλάματα όταν του είπε αντίο.

Νάσος Γαλακτερός: Η ανάρτηση για τον γιο του, Παύλο

Λίγο μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το ριάλιτι επιβίωσης, ο πατέρας του, Νάσος Γαλακτερός, που πρόσφατα προκάλεσε σάλο με μια ανάρτησή του, έγραψε στο Instagram τα εξής:

“Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν από 3 μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;”.

instagram @nasosgalakteros

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα