Survivor 4: Η “αντιπρόταση” Αλέξη – Κρις που εξόργισε τους Μπλε

Survivor 4: Η “αντιπρόταση” Αλέξη – Κρις που εξόργισε τους Μπλε
Καβγάς στην ομάδα των Μπλε στο "Survivor 4" Glomex

Άγριος καβγάς στην ομάδα των Μπλε στο "Survivor 4". Τι πρότειναν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης στους συμπαίκτες τους σχετικά με τις προμήθειες.

Ένας μεγάλος καβγάς εκτυλίχθηκε στην παραλία της Μπλε ομάδας την Κυριακή (28/02) στο “Survivor 4”, όταν μετά το αγώνισμα επάθλου στο οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μαζευτούν για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, που έχουν απομονωθεί από την ομάδα, ήθελαν να κάνουν μια αντιπρόταση στον Τζέιμς και την “υποομάδα” του. Προηγουμένως, ο Τζέιμς είχε προτείνει στους δύο παίκτες να μαγειρεύουν όλοι μαζί στην ίδια κατσαρόλα, παρόλο που είχαν μοιράσει τις προμήθειές τους τις προηγούμενες μέρες, για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως, μετά από συζήτηση με τον Κρις Σταμούλη, αποφάσισαν ότι δέχονται να μαγειρεύουν στην ίδια κατσαρόλα, αλλά με μία προϋπόθεση. “Η δικιά μας αντιπρόταση είναι να μας δώσετε το 10% των προμηθειών σας για δυο εβδομάδες, αν θέλετε να μαγειρεύουμε μαζί”, είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, οι υπόλοιποι παίκτες από τους Μπλε εξοργίστηκαν μαζί τους και είπαν ότι δεν δέχονται, ενώ κάποιοι από αυτούς ξέσπασαν σε γέλια ακούγοντας την αντιπρόταση των Παππά – Σταμούλη. Ο Τζέιμις δήλωσε πως πρόκειται για μια “γελοία πρόταση”, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης θύμωσε τόσο πολύ που είπε στον συμπαίκτη του να διακόψει την συζήτηση μαζί τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα