Survivor 4: Η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη στη σκηνή

Survivor 4: Η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη στη σκηνή
Η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη στο "Survivor 4" Glomex

Ο Νίκος Μπάρτζης έπεσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του πάρτι του "Survivor 4", τη στιγμή που τραγουδούσε η Νικολέττα. "Λύθηκε" στα γέλια.

Χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής (28/03) στο “Survivor 4”, καθώς πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης που ήταν γεμάτο κέφι, χορό, μουσική, τραγούδι, φαγητό και ποτό.

Από το πάρτι του “Survivor 4” δεν έλειψε και το καραόκε, με τους παίκτες να επιλέγουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους, το οποίο και ερμήνευσαν μπροστά σε όλους ανεβάζοντας τη διάθεση.

Στον διαγωνισμό τραγουδιού – από τον οποίο εξαιρέθηκαν οι επαγγελματίες τραγουδιστές – την πρώτη θέση πήρε η Νικολέττα, η οποία κέρδισε το έπαθλο τραγουδώντας το “Φθηνό ξενοδοχείο” της Δέσποινας Βανδή.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με τον Νίκο Μπάρτζη να κάνει μια επική τούμπα στη σκηνή και να “λύνεται” στα γέλια, καθώς ο Τζέιμς προσπαθούσε να τον σηκώσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης σκουντούφλησε πάνω στο μεγάφωνο και έπεσε, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είχε μεθύσει κιόλας, μιας και οι παίκτες ήπιαν αλκοόλ μετά από πολύ καιρό!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα