Survivor 4: Λάβρος κατά του “Πρωινού” ο Σταμούλης – “Γελούσε όλο το πάνελ μαζί μου, πλην Σκορδά”

Survivor 4: Λάβρος κατά του “Πρωινού” ο Σταμούλης – “Γελούσε όλο το πάνελ μαζί μου, πλην  Σκορδά”
Ο πρώην παίκτης του Survivor Κρις Σταμούλης

Για ειρωνικά σχόλια σε βάρος του, κυρίως από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έκανε λόγο ο πρώην παίκτης του Survivor Κρις Σταμούλης. "Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν το πρωί του Σαββάτου ο πρώην παίκτης του Survivor και δικηγόρος στο επάγγελμα, Κρις Σταμούλης, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που είχε από μία άλλη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που του έγινε για τα σχόλια προς το πρόσωπό του στα social media και πώς ο ίδιος τα διαχειρίζεται, ο Κρις Σταμούλης απάντησε πως “μένω ανεπηρέαστος, ωστόσο θα σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο”, για να αναφερθεί στην πρόσφατη συνέντευξή του στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, και στα ειρωνικά σχόλια που, όπως είπε, έγιναν σε βάρος του από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

“Μου ζητήθηκε να δώσω συνέντευξη στο ‘Πρωινό’ και δέχτηκα μετά χαράς. Είπαμε κάποια πράγματα για τη ζωή μου, τα χόμπι μου, τις σπουδές μου. Μετά το βίντεο το οποίο προβλήθηκε, ο Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια για εμένα, την επαγγελματική μου ιδιότητα και τη μόρφωσή μου. Με βάση τα σχόλια του Ουγγαρέζου πάνω στο βίντεο, το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Σκορδά, άρχισε να γελάει”, υποστήριξε ο πρώην παίκτης του Survivor 4, τονίζοντας πως το βίντεο προβλήθηκε όταν ο ίδιος δεν βρισκόταν πλέον στο πάνελ:

Είχε κάποια αποσπάσματα το βίντεο όπου έδειχνε κάτι βιβλία από τη βιβλιοθήκη που έκανα τη δικηγορική μου άσκηση και ο Ουγγαρέζος είπε ‘φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά’. Μετά, η Σκορδά είπε ‘έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί’ και ο Ουγγαρέζος είπε ‘ναι, Αστερίξ’, ενώ στη συνέχεια είπε ‘θα εμπιστευόσασταν αυτό τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο’, συνέχισε για να εκφράσει το ερώτημα “ακόμη κι αν εγώ δεν διάβαζα βιβλία, αυτό δίνει στον κύριο Ουγγαρέζο να με προσβάλει;” και να καταλήξει:

“Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Με γελοιοποιείς χωρείς να είμαι καν εκεί και να μπορώ να κάνω κάτι. Θα ήθελα να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που είπε γιατί δεν με ξέρει και προσωπικά”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version