Survivor 4: Ο Σάκης ζήτησε από τη Μαριαλένα να κοιμάται δίπλα του

Survivor 4: Ο Σάκης ζήτησε από τη Μαριαλένα να κοιμάται δίπλα του
Survivor 4 - Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη glomex

Ο Σάκης και η Μαριαλένα, που υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, ξανασυναντήθηκαν στο Survivor 4 και φαίνεται πως πλέον είναι αρκετά κοντά.

Ένας τραυματισμός στάθηκε αφορμή να έρθουν πιο κοντά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/3 του Survivor 4. Οι δυο παίκτες της Μπλε Ομάδας, που ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, ξανασυναντήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και μετά το πρώτο σοκ της Μαριαλένας, φαίνεται πως πλέον είναι αρκετά κοντά.

Ο Σάκης Κατσούλης την ώρα που έκανε την προπόνησή του στην ακρογιαλιά, πάτησε μια αιχμηρή πέτρα, με αποτέλεσμα να κόψει το πόδι του και να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί. Μάλιστα, ο τραυματισμός του θα τον αναγκάσει να είναι για μία ολόκληρη εβδομάδα εκτός αγώνων.

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξαπλώσει δίπλα του το βράδυ και να αλλάξει θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, ώστε να έχει κάποιον δικό του άνθρωπο το βράδυ αν του συμβεί κάτι.

“Θεωρώ ότι έχουν κάτι μοναδικό και χθες είχαμε μία κοντινή επαφή μεταξύ τους. Ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν πιο κοντά στην καλύβα”, είπε ο Αλέξης Παππάς, με την Μαριαλένα να αναφέρει: “Όπως κι εγώ, αν χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου χτυπούσα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθειά του”.

Ο τραυματισμός του Σάκη δημιούργησε ανησυχία σε όλη την ομάδα, μιας και ο επιχειρηματίας και τερματοφύλακας είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Να σημειωθεί ότι, αν και στα “μαχαίρια”, η υποομάδα των James, Άννα Μαρίας και Νίκου του έδωσαν δύναμη και του ευχήθηκαν περαστικά.

Να σημειωθεί, ότι πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη αν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης που τον βοηθά, με τον ίδιο να απαντά πως το πρώτο άτομο που φωνάζει όταν χρειαστεί κάτι, είναι αυτό της Μαριαλένας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα