Survivor 4: Οι κόκκινοι κατηγορούν τον Καλλίδη ότι έκλεβε λάδι – Ποιοι πήραν την ασυλία

Survivor 4: Οι κόκκινοι κατηγορούν τον Καλλίδη ότι έκλεβε λάδι – Ποιοι πήραν την ασυλία
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Η Ασημίνα Ιγγλέζου βρήκε κρυμμένο ένα μπουκαλάκι με λάδι, στο μέρος όπου κοιμόταν ο Πάνος Καλλίδης. Ποια ομάδα κέρδισε το πρώτο κομμάτι του τοτέμ ασυλίας.

Άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν οι δύο ομάδες του Survivor 4 στον ΣΚΑΙ, οι οποίες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κόκκινοι και οι μπλε μπήκαν δυναμικά στο πεδίο μάχης, αλλά ο στόχος δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους κόκκινους, οι οποίοι ενώ έφταναν μαζί με τους μπλε στο τέλος, ωστόσο, δεν ήταν εύστοχοι.

Τελικά, η μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με μεγάλη διαφορά, σημειώνοντας σκορ 10 – 3 και παίρνοντας, έτσι, το πρώτο κομμάτι του τοτέμ ασυλίας.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, οι κόκκινοι θα δοκιμαστούν σε ατομική ασυλία.

Στο μεταξύ, πριν από το αγώνισμα ασυλίας, οι κόκκινοι έκαναν διάφορα αρνητικά σχόλια για τους μπλε, αναφερόμενοι κυρίως στο πρώην μέλος των “Διασήμων”, τον Πάνο Καλλίδη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ανέφερε πως στο μέρος όπου κοιμόταν ο Καλλίδης, βρήκε ένα μπουκαλάκι με λάδι, με τους συμπαίκτες της να λένε πως ο γνωστός τραγουδιστής έκλεβε και έκρυβε μέρος από τις προμήθειες της ομάδας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα