Survivor 4: Οι Μπλε ξεσπούν κατά του Τριαντάφυλλου για την “προκλητική” χειρονομία

Survivor 4: Οι Μπλε ξεσπούν κατά του Τριαντάφυλλου για την “προκλητική” χειρονομία
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου glomex

Στο αποψινό επεισόδιο, Τριαντάφυλλος και James θα έχουν έναν έντονο τσακωμό, με αφορμή μια χειρονομία του πρώτου μετά από νίκη του σε αγώνα. Τα αίματα πραγματικά "ανάβουν".

Απανωτές είναι οι ανατροπές στο Survivor 4. Σε μια εβδομάδα μεγάλων αλλαγών, με την δημιουργία δύο νέων ομάδων και μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, η ώρα του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία ήθελε τις δύο ομάδες να δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη.

Ωστόσο, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ήταν καλύτεροι, κερδίζοντας τη δεύτερη νίκη τους για την ασυλία, με αποτέλεσμα οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τη δεύτερη ψηφοφορία να είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα αγωνιστούν για ένα έπαθλο φαγητού, ενώ απόψε θα έχουμε και την αποχώρηση. Μάλιστα, στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε ότι το παιχνίδι επανήλθε σε στίβο μάχης με αρκετά εμπόδια.

Στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν από την αποχώρηση, Τριαντάφυλλος και James έχουν έναν έντονο τσακωμό, με αφορμή μια χειρονομία του Τριαντάφυλλου μετά τη νίκη του σε έναν αγώνα. Τότε τα αίματα πραγματικά “ανάβουν” και οι Μπλε ξεσπούν κατά του τραγουδιστή.

Στην εκπομπή «LoveIt», σήμερα Τετάρτη είδαμε μεταξύ άλλων και τους υπόλοιπους παίκτες που ψήφισαν τον Περικλή Κονδυλάτο και το πώς δικαιολόγησαν την ψήφο τους.

Στην εκπομπή δόθηκαν και πληροφορίες για το αποψινό επεισόδιο, το οποίο φαίνεται πως θα είναι άκρως ενδιαφέρον, αν κρίνουμε από τα αποσπάσματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version