Survivor 4: Πάρτι έκανε το Twitter με τα ψιθυρίσματα Αλέξη – Κρις

Survivor 4: Πάρτι έκανε το Twitter με τα ψιθυρίσματα Αλέξη – Κρις
Survivor 4: Αλέξης και Κρις

Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης αποφάσισαν να μείνουν στον πάγκο ως ένδειξη διαμαρτυρίας και το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει το πηγαδάκι τους.

Οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης, οι δύο αποστάτες του Survivor 4, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αποφάσισαν να μείνουν στον πάγκο ως ένδειξη διαμαρτυρίας και το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με χιούμορ την απόφασή τους, αλλά και το πηγαδάκι που είχαν στήσει κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο”, είχε πει ο Αλέξης Παππάς και αποφάσισε να κάνει… απεργία, μαζί φυσικά με τον κολλητό του, Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε έκατσαν στην άκρη του πάγκου, απομονωμένοι από την υπόλοιπη ομάδα και σχολίαζαν τη ροή του αγώνα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπασαν σε γελάκια, βλέποντας την ομάδα τους να χάνει.

Το Τwitter έστησε κανονικό πάρτι και τα σχόλια των χρηστών ήταν απολαυστικά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version