Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο – Τι είπε για τον Κονδυλάτο

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο – Τι είπε για τον Κονδυλάτο
Κάτια Ταραμπάνκο Instagram

"Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους". Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι πως μάλλον με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έκανα τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Είναι οξύμωρο να λέμε παιχνίδι, γιατί είναι πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάγαμε, ήταν όλα πραγματικά αυτά. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω”, είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο αφού αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τα αρνητικά και σκληρά σχόλια του συμπαίκτη της Περικλή Κονδυλάτο ανέφερε τα εξής:

“Σκουλήκι είναι μια άσχημη λέξη γενικά να χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν βγούμε όλοι, να τον ρωτήσω γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός… Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά. Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική μέσα σε αυτό το παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στο γεγονός με το κλεμμένο ρύζι και παραδέχθηκε πως η κίνηση της αυτή ήταν πολύ εγωιστική.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version