Survivor 4 – Τζέιμς Καφετζής: Η παιδική ηλικία, τα ταξίδια και η σύντροφός του

Survivor 4 – Τζέιμς Καφετζής: Η παιδική ηλικία, τα ταξίδια και η σύντροφός του
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποιος είναι ο Τζέιμς Καφετζής, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του "Survivor 4". Η καταγωγή του και τα χρόνια στη Ρόδο, οι σπουδές του και τα ταξίδια του σε όλο τον πλανήτη.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί, αναμφισβήτητα, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Survivor 4”, με τη συμπεριφορά του να έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο, τόσο των συμπαικτών του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όσο και των τηλεθεατών και, φυσικά, του twitter.

Στατιστικά, ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπλε ομάδας και του “Survivor 4” γενικότερα, παρόλο που έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς ότι μηχανορραφεί και “μαγειρεύει” τις ψηφοφορίες, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Τζέιμς Καφετζής: Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή, σχέση

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από τη Ρόδο, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι διοργανωτής boat parties και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, ιστιοφόρα και διοργάνωση εκδηλώσεων στη θάλασσα.

Η εκπομπή “Ευτυχείτε”, μάλιστα, πρόβαλε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, όπου βλέπουμε τον Τζέιμς σε καρέ από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό, αλλά και σε όμορφες στιγμές με τα σκυλάκια του. Όπως φαίνεται, ο παίκτης δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Ο Τζέιμς έχει έναν αδελφό και μια αδελφή, ενώ το όνομά του είναι η αγγλική εκδοχή του Ιάκωβος. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία, ενώ αγαπά πολύ τα ταξίδια.

Η σύντροφος του Τζειμς Καφετζή Instagram / @Jamie.kaf

Ο ίδιος έχει επισκεφτεί πολλές μεριές του πλανήτη, ενώ συνήθως είναι μαζί του η σύντροφός του, η Maxine, με καταγωγή από τη Γερμανία.

Έχει διασχίσει με ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Τζέιμς Καφετζής: Δείτε φωτογραφίες από τα ταξίδια του στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version