Survivor 4: Ξέσπασε ο Αλέξης Παππάς κατά του Κόρο- “Ταΐζεις 9 στους 10 και τον άλλον τον έχεις να κοιτάζει;”

Survivor 4: Ξέσπασε ο Αλέξης Παππάς κατά του Κόρο- “Ταΐζεις 9 στους 10 και τον άλλον τον έχεις να κοιτάζει;”
Glomex

Το μέρος του Τριαντάφυλλου πήρε ο Παππάς ξεσπώντας κατά του Κόρο για τον πόλεμο που κάνει στον τραγουδιστή. Ποιο μεγάλο φαβορί τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Survivor.

Τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο της Δευτέρας του Survivor, κατά το οποίο αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος, σχολίασε στο χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος δεν άργησε να στρέψει τα βέλη του κατά του Κόρο.

“Ας πάει να ψαρέψει ο Κόρο να τελειώνουμε. Αφού μας έχει ζαρίσει τα αρ…α. Το ψάρι και το ψάρι και το ψάρι. Και ψαρεύει και δεν του δίνει να φάει. Τι είναι αυτό τώρα; Ταϊζεις εννιά, δέκα στόματα και τον άλλον τον έχεις εκεί να κοιτάει τιμωρία;”, είπε έξω φρενών ο Αλέξης Παππάς, αναφερόμενος στο περιστατικό κατά το οποίο ο Κόρο βρήκε ένα ψάρι και δεν επέτρεψε στον Τριαντάφυλλο να φάει.

Σχολιάζοντας η Μαριαλένα είπε το εξής: “Μα το είπε και ο Κοψιδάς ότι αυτό θα είναι η τιμωρία του. Προχθές στο ceremony είχε πει ότι από τη στιγμή που έκανε αυτό που έκανε ας είναι η τιμωρία του να μην τρώει ψάρι”, με τον Παππά να της απαντάει: “Και δεν του δίνουν να φάει ένα κομμάτι; Δηλαδή εσείς οι δέκα, οι εννιά, πόσοι είστε, θεωρείστε ήρωες τώρα; Δεν κατάλαβα”.

Προς αποχώρηση το μεγάλο φαβορί του Survivor

Στο Συμβούλιο του νησιού, μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου της Δευτέρας, οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, με την Νικολέτα να είναι εκείνη που θα έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι τα έβαλαν με τον Αλέξη Παππά για τις ίντριγκες που προκαλεί, με τον παίκτη των Μπλε να μην αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να του επιτίθενται έντονα.

Την ίδια ώρα, η κόντρα του Κόρομι με τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση. Οι δύο πρώην κολλητοί έχουν χωρίσει τους δρόμους τους και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, με τον Τριαντάφυλλο να ισχυρίζεται πως βρίσκεται άδικα στο στόχαστρο.

Μετά τον Τριαντάφυλλο στην κάλπη οι Κόκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλη, με την Νικολέτα Μαυρίδη να αναδεικνύει ως τρίτο υποψήφιο τον αρχηγό της ομάδας, τον Γιώργο Κοψιδά, ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ζήτησε από τη Νικολέτα να τον ψηφίσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα