Survivor 5: Ο Θανάσης Μπέλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και “έσπασε” τη σιωπή του

Survivor 5: Ο Θανάσης Μπέλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και “έσπασε” τη σιωπή του
Ο Θανάσης Μπέλλος Papadakis Press

Στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Θανάση Μπέλλο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5.

Ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα των παικτών του Survivor περιστατικό εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου αφίχθη πριν μερικές ώρες ο Θανάσης Μπέλλος, ένας εκ των μαχητών που αποχώρησε από το reality επιβίωσης για λόγους υγείας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που προβλήθηκαν στο Happy Day της Παρασκευής, ο Θανάσης Μπέλλος βγαίνοντας από την πύλη αναζητά τη σύζυγο και τα παιδιά του, ωστόσο αντί για εκείνους βλέπει δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφους, οι οποίοι σπεύδουν να τον ρωτήσουν για τους λόγους της αποχώρησής του, αν είδε τον Βαλάντη στο ξενοδοχείο ή άλλους νέους παίκτες αλλά και αν θα πληρωθεί δεδομένου ότι αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο ίδιος αρνείται ευγενικά να δώσει απαντήσεις, ενώ μάλιστα δεν κρύβει τον εκνευρισμό του προς τους ανθρώπους της παραγωγής, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως “είμαι 50 ετών και ξέρω να διαχειριστώ τον εαυτό μου”.

Ο Θανάσης Μπέλλος Papadakis Press

Λίγο αργότερα, βγαίνοντας στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, ο πρώην Μαχητής πέφτει στην αγκαλιά του γιου του, ο οποίος βρισκόταν εκεί, αδιαφορώντας για τις τηλεοπτικές κάμερες και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Μπέλλος ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας των Μαχητών, μαζί με την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη και τον Σταμάτη Καλαφατά, οι οποίοι αποχώρησαν από το Survivor 5 για προσωπικούς λόγους και λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version