Survivor 5: Ράκος η Μυριέλλα – “Έχω τρεις θλάσεις αλλά θέλω να παλέψω”

Survivor 5: Ράκος η Μυριέλλα – “Έχω τρεις θλάσεις αλλά θέλω να παλέψω”
Μυριέλλα Κουρεντή Glomex

Πλάνταξε στο κλάμα η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους του "Survivor 5". Τι είπε για τους τραυματισμούς της και γιατί ξέσπασε.

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τους Διάσημους του “Survivor 5”, οι οποίοι όχι μόνο έχασαν δύο αγώνες ασυλίας στη σειρά, αλλά έχουν αρκετούς παίκτες και παίκτριες που έχουν τραυματιστεί.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μία από τις τραυματισμένες παίκτριες, έχοντας τρεις θλάσεις μέχρι στιγμής, όπως αποκάλυψε η ίδια στους συμπαίκτες της και στο κοινό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός ανέφερε πως φέρει τραυματισμούς και στα δύο πόδια, ενώ ξέσπασε σε κλάματα επειδή θεώρησε πως θα μείνει εκτός των αγωνισμάτων λόγω της σωματικής της κατάστασης.

Θέλω να αγωνιστώ. Δεν θέλω να βγω off. Θέλω να παλέψω για να κερδίσουμε την ασυλία. Έχω ξαναδεί Survivor και δεν θέλω να μου βγάλουν αργότερα ένα τραυματισμό τον οποίο θα πρέπει να κάθομαι ένα μήνα και να μην κάνω τίποτα. Γιατί δεν μπορώ να κάθομαι και να μην αγωνίζομαι”, είπε η ίδια, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν.

Την επόμενη μέρα το πρωί, πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας του “Survivor 5”, η Μυριέλλα Κουρεντή έβαλε ξανά τα κλάματα και πρόσθεσε:

Χθες ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ για μένα. Μπαίνοντας στο παιχνίδι τραυματισμένη, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Τρέχοντας στον δεύτερο αγώνα τραυμάτισα και το δεξί μου πόδι. Ήρθα εδώ μέσα για να αγωνιστώ με όλο μου το είναι. Στις δύσκολες αυτές συνθήκες με κάνουν ευτυχισμένη τα αγωνίσματα. Το να μου στερηθούν τα παιχνίδια είναι για μένα πολύ μεγάλο πλήγμα.

Η ίδια συμπλήρωσε πως πέρυσι έβλεπε τα αγωνίσματα και τα ζήλευε, επομένως δεν θέλει να μείνει εκτός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα