Survivor 5 – Στατιστικά: Απ’ τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη

Survivor 5 – Στατιστικά: Απ’ τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Αναλυτικά τα στατιστικά του φετινού Survivor. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και ποιος στον πάτο.

Το φετινό Survivor έχει κερδίσει ήδη μεγάλη μερίδα του κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε κάθε επεισόδιο.

Η επιτυχία του Survivor 5 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα μέχρι στιγμής; Ποιος ο κορυφαίος παίκτης και ποιο το φετινό “παλτό”;

Survivor 5 – Στατιστικά: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουν να φιγουράρει στην πρώτη θέση στα στατιστικά ένας παίκτης που μπήκε ως το απόλυτο αουτσάιντερ.

Ο λόγος για τον Θανάση Μπέλλο, έναν παίκτη που έχει βάλει τα γυαλιά σε πολύ νεότερους σε ηλικία παίκτες, με τον “Μαχητή” να έχει φέρει μέχρι στιγμής 14 νίκες και μόλις 3 ήττες.

STUDIO FOTOGENIA

Στον αντίποδα βλέπουμε τον Βαλάντη, ο οποίος μπορεί να σκίζει στην ίντριγκα, ωστόσο αγωνιστικά “δεν μπορεί”, που θα έλεγε και ένας παίκτης του περσινού κύκλου.

Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης έχει καταφέρει να φέρει μόλις 1 νίκη στους 9 αγώνες που έχει παίξει, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να βρίσκεται δικαιολογημένα κάθε εβδομάδα στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

STUDIO FOTOGENIA / ΣΚΑΙ

Survivor 5: Τα αναλυτικά στατιστικά του φετινού κύκλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα