Survivor 5: Το Twitter βρήκε το φετινό “παλτό” – Έχασε από τον “ομπρελάκια”

Survivor 5: Το Twitter βρήκε το φετινό “παλτό” – Έχασε από τον “ομπρελάκια”

Οι χρήστες του Twitter απογοητεύτηκαν από τις επιδόσεις κάποιων παικτών του "Survivor 5" που αναμένονταν πιο δυνατοί. Γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον η αναμέτρηση Γιάννη Χατζηγεωργίου και Σταμάτη Καλαφάτη.

Την τρίτη ασυλία του “Survivor 5” διεκδίκησαν το βράδυ της Τρίτης (28/12) οι Διάσημοι και οι Μαχητές, βάζοντας τα δυνατά τους για να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη πίστα του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι μεν και οι δε προσπάθησαν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, ενώ οι τηλεθεατές έχουν ήδη αρχίσει να ξεχωρίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες, αλλά και εκείνους που δεν συμπαθούν ιδιαιτέρως.

Παράλληλα, οι παίκτες και οι παίκτριες του “Survivor 5” έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τις αθλητικές τους ικανότητες και δυνατότητες, μέσα από τη συμμετοχή τους στα αγωνίσματα και τις επιδόσεις τους.

Μάλιστα, κάποιοι αποτέλεσαν έκπληξη για το κοινό που δεν περίμενε πολλά από συγκεκριμένους παίκτες, ενώ άλλοι απογοήτευσαν τους τηλεθεατές αφού οι προσδοκίες ήταν υψηλές και δεν επιτεύχθηκαν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Σταμάτης Καλαφάτης από τους Μαχητές και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από τους Διάσημους, αφού ο πρώτος αποδείχθηκε πολύ καλύτερος από τον πολλά υποσχόμενο δεύτερο.

Η αναμέτρηση Καλαφάτη και Χατζηγεωργίου ήταν χαρακτηριστική της μεγάλης διαφοράς στην αγωνιστικότητά τους, με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν τον θαυμασμό τους μεν και την απογοήτευσή τους δε για τους παίκτες.

Μάλιστα, έδωσαν στον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Χατζηγεωργίου που έπαιζε στη σειρά “Ταμάμ” τον τίτλο του “παλτού”, ενώ αποθέωσαν τον αυτοαποκαλούμενο “βασιλιά της ομπρέλας”.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα