Survivor: Ξέσπασαν οι “Διάσημοι” με τη Μυριέλλα – “Μάς έχει ταράξει στο ψέμα”

Survivor: Ξέσπασαν οι “Διάσημοι” με τη Μυριέλλα – “Μάς έχει ταράξει στο ψέμα”
Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 glomex

Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων με τη Μυριέλλα Κουρεντή να έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών της. Οι "βολές" του Γιώργου Κατσαούνη εναντίον της ηθοποιού.

Απίστευτη ένταση επικρατεί στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και συγκεκριμένα σε αυτή της ομάδας των Διασήμων του Survivor 5 , με τη Μυριέλλα Κουρεντή να βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών της εξαιτίας της στρατηγικής που φαίνεται να ακολουθεί μετά και τη “βόμβα” του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (29/1), η Αθηνά Ευμορφιάδη αναφέρει πως η ηθοποιός “τους ταράζει συνεχώς στο ψέμα” και “τους βγάζει από τα ρούχα τους, καθημερινά”, ενώ με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν συγκρατεί τον εκνευρισμό της και ζητά από τη συμπαίκτριά της να μην της ξαναμιλήσει.

Survivor Trailer – Δείτε αποσπάσματα

Το περιστατικό αποτελεί θέμα συζήτησης και στην ομάδα των Μαχητών με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο και τι στρατηγικές έχει η Μυριέλλα και θέλω να πω ότι λέει ψέματα”΄.

Υπενθυμίζεται πως στο Συμβούλιου του Νησιού το βράδυ της Τετάρτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησε σε μια αποκάλυψη “βόμβα”, λέγοντας πως δυο Μαχητές πλησίασαν τη Μυριέλλα Κουρεντή και της ζήτησαν να ψηφίσει κάποιον Κόκκινο με μεγάλη δημοτικότητα, ώστε να φύγει από το Survivor 5 ένας από τους παίκτες των Μπλε.

“Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε”, είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version