Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – “Εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, να το λέτε μπροστά μου”

Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – “Εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, να το λέτε μπροστά μου”
Glomex

Ενοχλημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τα σχόλια του Κρις στο συμβούλιο του Survivor All Star. Η στενή παράκληση στους συμπαίκτες της.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης (25/01), με τους παίκτες να είναι κάπως μουδιασμένοι από τις εντάσεις που επικράτησαν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, φάνηκε ενοχλημένη με τα σχόλια του Κρις στο συμβούλιο, ενώ δήλωσε πως μίλησε στην ομάδα της, για να αποφευχθούν μελλοντικά οι διαφωνίες και εντάσεις.

“Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή” ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα.

Και πρόσθεσε: “Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα