Survivor All Star: Η “χλιαρή” απάντηση του Μάριου για την Καρολίνα και οι σπόντες των “κόκκινων”

Survivor All Star: Η “χλιαρή” απάντηση του Μάριου για την Καρολίνα και οι σπόντες των “κόκκινων”
Glomex

Η αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star έφερε ποικίλα συναισθήματα στις δύο ομάδες. Η "χαλαρότητα" του Μάριου Πρίαμου που δεν έμεινε ασχολίαστη από τους "κόκκινους".

Χωρίς την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα συνεχίζεται το Survivor All Star, μετά την αποχώρησή της το βράδυ της Τετάρτης (25/01).

Παρά την αποχώρησή της ωστόσο, το “φλέγον” ζήτημα των κρυφών συναντήσεων με τον Μάριο Πρίαμο και τα φιλιά μεταξύ τους παραμένει από τα βασικά θέματα και στις δύο καλύβες.

Ο Μάριος Πρίαμος ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Καρολίνας, με την απάντησή του όμως να είναι περισσότερο… διπλωματική.

“Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας για να πω την αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας, έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο, όπως ανέφερα και στον Λιανό στο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ.

Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, έχει μια αρχή και ένα τέλος, όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει, θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει”, ανέφερε ο Μάριος Πρίαμος για την αποχώρηση της Καρολίνας.

“Ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε του Μάριου”

Απαρατήρητη δεν πέρασε φυσικά η αντίδραση του Πρίαμου στην αποχώρηση της Καρολίνας και οι “κόκκινοι” δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Η Αφροδίτη παρομοίασε τους δύο (Μάριο και Καρολίνα) με “καναρινάκια” που σφυρίζουν για να βρουν το ταίρι τους όμως, όπως είπε, “ο Μάριος σφύραγε κλέφτικα”.

“Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα, πλάνταξε, αλλά αυτό το παιδί ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε. Δηλαδή τι να πω; Έτσι κάνουν τα καναρινάκια για να βρουν το ταίρι τους, αλλά αυτός σφύραγε κλέφτικα”, σχολίασε αιχμηρά η Αφροδίτη για την αδιαφορία του Μάριου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα