Survivor All Star: “Καρφιά” για κλίκες – Κορυφώνεται η κόντρα Γκότση και Σταμούλη

Survivor All Star: “Καρφιά” για κλίκες – Κορυφώνεται η κόντρα Γκότση και Σταμούλη
Survivor All Star Glomex

Τεταμένο το κλίμα στο Survivor All Star, με τον Κρις Σταμούλη να γκρινιάζει για την υποψηφιότητά του. Οι παίκτες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/01).

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (30/01) το Survivor All Star, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Όπως βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΙ, οι παίκτες των Διασήμων, παρότι είναι αντίπαλοι της Μπλε ομάδας, δεν είδαν με καλό μάτι την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη και στρέφονται εναντίον του Ηλία Γκότση, κάνοντας λόγο για κλίκες.

“Κατάλαβα ότι υπάρχει μία κλίκα και ο Κρις είναι έξω από αυτήν”, λέει ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας σημειώνει:Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο που μας ακούει και άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα του και για τον εαυτό του”.

Ο ίδιος ο Κρις Σταμούλης είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της κάλπης, ενώ φαίνεται πως έχει στο πλευρό του τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δηλώνει πως “ο Ηλίας πρέπει να ηρεμήσει λίγο, όταν η ομάδα χάνει, φταίνε όλοι”.

Παρόλα αυτά, οι ομάδες του Survivor “ρίχνονται” στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε μια δυνατή αναμέτρηση που θα μας καθηλώσει.

Στο συμβούλιο του νησιού θα επικρατήσουν ξανά οι εντάσεις, ενώ η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται πως αν οι Μπλε ηττηθούν και απόψε, θα κληθούν να βγάλουν δύο υποψήφιους.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα