Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης καταγγέλλει “μαγείρεμα ψήφων” – Τα “καρφιά” για τους συμπαίκτες του

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης καταγγέλλει “μαγείρεμα ψήφων” – Τα “καρφιά” για τους συμπαίκτες του
Survivor All Star Glomex

Την απόφαση των συμπαικτών του να τον στείλουν στον "τάκο" ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση σχολίασε ο Κρις Σταμούλης στο Survivor All Star της Δευτέρας (06/02).

Όσο κι αν δέχθηκε την απόφαση των συμπαικτών του να αναδείξουν εκείνον ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Κρις Σταμούλης παραδέχθηκε πως δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη, κάνοντας λόγο για “μαγείρεμα” των ψήφων.

Ο παίκτης των Μαχητών μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ανέφερε συγκεκριμένα πως ξαφνιάστηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς στο προηγούμενο αγώνισμα είχε φέρει δύο νίκες και είχε αποδείξει την αγωνιστική του αξία, καταγγέλλοντας παράλληλα παίκτες της ομάδας του για “μαγείρεμα” στις ψηφοφορίες.

Όπως είπε, κάποιος από την ομάδα του, που δεν θέλησε να κατονομάσει, τον πλησίασε και του είπε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, κάτι που στη συνέχεια άλλαξε και ενημερώθηκε πως τελικά θα είναι εκείνος, όπως και τελικά έγινε.

“Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα με τους υποψήφιους, πραγματικά”, δήλωσε ο Κρις Σταμούλης.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα