Survivor All Star: “Πανηγύρια” για την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα – “Karma is a b!tch, χαίρομαι”

Survivor All Star: “Πανηγύρια” για την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα – “Karma is a b!tch, χαίρομαι”
Survivor All Star glomex - skai tv

Οι παίκτες σχολιάζουν την απομάκρυνση της Ασημίνας και της Δαλάκα από το Survivor All Star, με μεγάλη μερίδα αυτών να κάνουν λόγο για "δικαίωση".

Περίεργο είναι το κλίμα που επικρατεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, μετά την πολυσυζητημένη αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.

Τα δυο κορίτσια που παραβίασαν έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, αποβλήθηκαν οριστικά από το παιχνίδι και όσοι έμειναν πίσω, αν και σοκαρισμένοι αισθάνονται μια δικαίωση.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν πιο κοντά στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη καθώς τα κορίτσια έπρεπε να τιμωρηθούν από τη στιγμή που δεν έπαιξαν δίκαια.

«Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη, αποκάλυψη-βόμβα. Μπράβο του. Θεωρώ ότι όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό παράπτωμα. Τα δυο κορίτσια είχαν κινητό και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου. Αν και τα μόνα δυο άτομα από την αντίπαλη ομάδα που μίλαγα ήταν η Ασημίνα και η Κατερίνα – μη με βάλετε μέσα στο κόλπο, εγώ δεν είχα κινητά κτλ, διαχωρίζω τη θέση μου – καλώς φύγανε. Δε παίξανε με τους κανόνες και αποβληθήκανε. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπει και τιμωρήθηκαν. Έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Karma is a b!tch θα λέγανε πολλοί. Εγώ θα έλεγα τεράστιο θράσος. Χαίρομαι με την απόφαση. Τα δύο κορίτσια δεν άξιζαν να βρίσκονται εδώ πέρα», δήλωσε με τη σειρά της η Στέλλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version