Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star skai tv

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο στην ψηφοφορία της Δευτέρας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (30/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Οι ομάδες του Survivor “ρίχνονται” στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε μια δυνατή αναμέτρηση που θα μας καθηλώσει.

Στο συμβούλιο του νησιού θα επικρατήσουν ξανά οι εντάσεις, ενώ η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται πως αν οι Μπλε ηττηθούν και απόψε, θα κληθούν να βγάλουν δύο υποψήφιους.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Survivor Spoiler: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers στον τάκο μαζί με τον Κρις Σταμούλη, που αναδείχτηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στην ψηφοφορία της Κυριακής, θα βρεθεί η Εύη Σαλταφερίδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα