Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας – “Προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και το βρήκαν”

Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας – “Προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και το βρήκαν”
Survivor All Star glomex

Ενοχλημένο βρήκε τον Τάκη Καραγκούνια η επόμενη μέρα του Συμβουλίου στο οποίο ψηφίστηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Η ενόχληση για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Γεμάτο ένταση επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (23/01) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει την έντονη ενόχλησή του για το ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να πετύχουν. Έχω βγει στον τάκο αυτή τη φορά, δεν με πειράζει που έχω βγει υποψήφιος αλλά με πειράζει ο τρόπος που το κάνουν. Καλύτερα να με ψηφίσουν και να μου πουν ότι δεν με γουστάρουν, παρά αυτό που προσπαθούν να μου κάνουν”, είπε αρχικά ο παίκτης των Μπλε, ενώ σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τη συμπαίκτριά του Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και το βρήκαν στο πρόσωπό του.

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά “κρύβεται” πίσω από όλα αυτά είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με την παίκτρια να υποστηρίζει πως επηρέασε τουλάχιστον τους νέους παίκτες αναφορικά με το κομμάτι της ψηφοφορίας.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, λόγω της ήττας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι υποψήφιος μέσα από την κάλπη. Πώς θα αντιδράσει, άραγε;

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την Κόκκινη ομάδα να κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι Μπλε να ψηφίζουν και να βγάζουν στον “τάκο” τον Τάκη Καραγκούνια που είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Απόψε, όμως, θα δούμε το αντίστροφο, με τους Μπλε να κερδίζουν το αγώνισμα και τους Κόκκινους να ψηφίζουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα