Survivor All Star: Το τρυφερό “αντίο” Βασάλου – Βαλαβάνη και οι αντιδράσεις στο Twitter

Survivor All Star: Το τρυφερό “αντίο” Βασάλου – Βαλαβάνη και οι αντιδράσεις στο Twitter
Survivor All Star glomex - skai tv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο Συμβούλιο του Survivor All Star. Πώς σχολίασαν την τρυφερή αυτή στιγμή οι χρήστες του Twitter.

Με μια αποχώρηση-έκπληξη ολοκληρώθηκε το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να εγκαταλείπει πρόωρα τον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα οι εξής: ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Κόκκινος, καθώς και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από τους Μπλε.

Τελικά, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού, με τον παίκτη που αποχωρεί να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που αιφνιδιάστηκαν από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συγκινήθηκε και την αποχαιρέτησε λέγοντάς της κάποια πράγματα στο αφτί.

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και θα πρέπει να τη σεβαστώ. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση του Λιανού.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν σοκαρισμένος. «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά, έχω πέσει από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Εκείνη στη συνέχεια του ευχήθηκε να είναι αυτός ο νικητής του Survivor All Star.

Survivor All Star: Οι αντιδράσεις στο Twitter για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Οι χρήστες των social media θεώρησαν αδικία το γεγονός ότι αποχώρησε τόσο νωρίς μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 2017.

Την ίδια ώρα, δεν έμεινε ασχολίαστη η τρυφερή αγκαλιά της Ευρυδίκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με πολλούς να προβλέπουν ακόμη και επανασύνδεση…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα