Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την υγεία του Νίκου Μπάρτζη

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την υγεία του Νίκου Μπάρτζη
Ο Νίκος Μπάρτζης του Survivor 4 instagram @survivorgreece

Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Νίκου Μπάρτζη στο φετινό Survivor, μετά την αποχώρηση και του Τζέιμς. Ποια η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Λιανός.

Σαν “βόμβα” έσκασε χθες, πριν την προβολή του επεισοδίου του Survivor, η είδηση ότι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος βρίσκεται σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του κολλητού του, Τζέιμς, από το παιχνίδι, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί εκ νέου η σοβαρότητα του προβλήματος που έχει στα γόνατα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, έδωσε στο κοινό περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Νίκου, στο επεισόδιο της Τετάρτης, πριν αγωνιστούν οι δύο ομάδες.

“Νας σας ενημερώσω ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο από ότι φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον μηνίσκο του. Επομένως θα πάει σήμερα για μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει. Ευχόμαστε φυσικά να είναι κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να μπορεί να συνεχίσει στο φετινό Survivor. Επομένως σήμερα η μπλε ομάδα απαριθμεί τρία άτομα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version