Survivor: Άρης και Βρισηίδα έγιναν κολλητοί – “Τρελάθηκε” το Twitter

Survivor: Άρης και Βρισηίδα έγιναν κολλητοί – “Τρελάθηκε” το Twitter
Survivor Skaitv.gr

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρήκε παρηγοριά στον Άρη Σοϊλέδη, μετά από τον καβγά που είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Μουδιασμένο ήταν το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/05) στον ΣΚΑΙ.

Μετά τον καβγά που σημειώθηκε την προηγούμενη μέρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς και τις κατηγορίες της τελευταίας προς τον παίκτη ότι την έσπρωξε βίαια, οι δυο τους προσπάθησαν να μην έρθουν καθόλου σε επαφή.

Αντιθέτως, η Βρισηίδα βρήκε παρηγοριά στον Άρη Σοϊλέδη. Η παίκτρια δήλωσε στην κάμερα του Survivor πως της μίλησε μέσα απ’ την καρδιά του, με ειλικρίνεια και αλήθεια, ενώ είπε πως συγκινήθηκε ιδιαίτερα και ένιωσε άσχημα για όσα κακά λόγια του έχει πει στο παιχνίδι.

“Ήθελα να είμαι δίπλα σου και θα είμαι δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, αλλά και έξω αν με χρειαστείς. Θα είμαι εκεί για σένα, γιατί περάσαμε πείνα και εξαθλίωση μαζί. Στο λέω με πολλή αγάπη”, της είπε ο Άρης, ο οποίος προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Μάλιστα, την ευχαρίστησε που στο χθεσινό συμβούλιο πήρε το δικό του μέρος και όχι του Σπύρου.

Survivor: Οι αντιδράσεις στο Twitter για Άρη – Βρισηίδα

Όπως ήταν λογικό, το Twitter παραξενεύτηκε με το γεγονός ότι ξαφνικά ήρθαν κοντά, ενώ τόσο καιρό είχαν έχθρα μεταξύ τους και τα σχόλια από τους χρήστες – τηλεθεατές έπεσαν “βροχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version