Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Πολλές ήταν οι ανατροπές στο Survivor All Star. Η ομάδα που έχασε και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Τρίτη (24/01), το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις αλλά και οι ανατροπές.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου κυριάρχησαν οι εντάσεις και οι καβγάδες των παικτών για υποκρισία, “θέατρο” και στρατηγικές, αναδείχθηκε ένας ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση, που αυτή τη φορά ήταν από την ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι έχασαν τη δεύτερη ασυλία: ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, από την οποία προέκυψαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Απόψε κέρδισαν οι Κόκκινοι και, έτσι, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμα συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με μεγάλη απογοήτευση, οι Μαχητές οδηγήθηκαν για ακόμη μια φορά στην κάλπη και ανέδειξαν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία των Κόκκινων, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα