Survivor: Χαμός στους Κόκκινους – Το σχέδιο Μαρτίκα, τα κλάμματα της Στέλλας και ο “ερημοσπίτης” Τάκης

Survivor: Χαμός στους Κόκκινους – Το σχέδιο Μαρτίκα, τα κλάμματα της Στέλλας και ο “ερημοσπίτης” Τάκης
Survivor glomex

Η στρατηγική της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα που έφερε τα πάνω - κάτω στους Κόκκινους. Στο στόχαστρο ο Τάκης Καραγκούνιας. Στηρίζει Στέλλα Ανδρεάδου το Twitter.

Με αρκετή ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο της Τετάρτης (18/05) του Survivor, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των συμπαικτών του και τους “Κόκκινους” να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διώξουν τον μισθοφόρο.

Μετά το εκρηκτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, από το οποίο προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας, ο φαρμακοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να παραμείνει για μία δυο εβδομάδες ακόμα στο παιχνίδι, με στόχο φυσικά να απαλλαγεί η ομάδα του από τον Τάκη Καραγκούνια. “Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως κανένας δεν αντέχει τον Τάκη, κανένας μα κανένας“, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ο Τάκης Καραγκούνιας δηλώνει έτοιμος για… μετακόμιση αφού χτίζει τη δική του καλύβα δίπλα σε αυτή των Κόκκινων και εξήγησε πως σκοπεύει προσεχώς να έχει τις δικές του προμήθειες για να είναι τελείως αυτόνομος. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως όλο αυτό δεν γίνεται για λόγους προβολής, όπως τον κατηγορούν οι συμπαίκτες του, αλλά ήταν κάτι που σχεδίαζε από καιρό σε περίπτωση που παρέμενε στο παιχνίδι.

“Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει εμμονή μαζί μου και πιστεύει ότι εγώ κάνω κακό. Και μάλιστα έλεγε ότι θα είναι αυτός που θα δώσει χώρο στα νέα παιδιά, αυτή την ‘πατάτα’ που λέει εδώ και μήνες. Όλο φεύγουν τα νέα παιδιά και αυτός όλο μένει. Γιατί δεν παραιτείται να φύγει;”, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο ίδιος όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς όπως είπε στις κάμερες, λίγο αργότερα έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας τα “έψαλλε” στη Στέλλα Ανδρεάδου επειδή η ίδια δεν ακολουθεί το σχέδιό του για την “εξόντωση” του Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα η παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάμματα.

“Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο για να μου φέρεται με αυτόν τον τρόπο, είναι σαν να έρχομαι ενάντια στα σχέδιά του, δεν καταλαβαίνω γιατί φέρεται έτσι. Εγώ απλά πήγα να μιλήσω στον Τάκη, είδα ότι δεν βγαίνει διάλογος, άρχισε τον μονόλογό του, δεν άκουγε καθόλου τι έλεγα και αυτό πυροδότησε την έκρηξη του Σπύρου και την επίθεση προς το πρόσωπό μου”, σχολίασε φανερά φορτισμένη η Στέλλα.

Survivor: Στο πλευρό της Στέλλας το Twitter

Και μπορεί η Στέλλα να μην βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, υποστηρίζοντας πως η κόκκινη ομάδα δεν είναι “δεμένη”, ωστόσο πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι παρακολουθώντας όσα γίνονται στην παραλία των Κόκκινων έσπευσαν να στηρίξουν την παίκτρια με αναρτήσεις τους στο Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα