Survivor – Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Survivor – Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της
Ελισάβετ Σπανού Glomex

Η Ελισάβετ Σπανού είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το "Survivor 5". Όσα είπε για τον Βαλάντη, τον Γιωργίκα και τις δυσκολίες στον Άγιο Δομίνικο.

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το “Survivor 5” έκανε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ανήκε στην ομάδα των Διασήμων και αποτελεί την πρώτη αποχώρηση του φετινού “Survivor”, μίλησε για τις πολύ δύσκολες πρώτες μέρες της στον Άγιο Δομίνικο, για την επιλογή της να ψηφίσει τον Γιωρίκα, αλλά και για το τι συνέβη με τον Βαλάντη.

“Δεν το περίμενα καθόλου να αποχωρήσω και δεν το περίμενε και κανένας απ’ τους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σπύρος. Είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι αν βγει υποψήφιος, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Γι’ αυτό και αυτοπροτάθηκε. Δεν νομίζω να ήταν στρατηγική, μάλλον είχε μαζέψει πολύ κόσμο έξω”, ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

“Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες μέρες, γιατί αντιμετώπισα και τη γυναικεία μου φύση με το που προσγειώθηκα στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες δυο μέρες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη, το ξύλο κάτω πολύ σκληρό. Είχα τα λιγότερα κιλά από όλους και πονούσαν τα κόκκαλά μου. Είχα αστάθειες, είχα ζαλάδες, το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου ήταν το μεγαλύτερο για μένα”, ανέφερε η πρώην παίκτρια.

Όπως είπε, όταν κατάφερε να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί για κάποιες ώρες, τότε έφερε και νίκες στον στίβο.

Για τον Γιωρίκα είπε πως τον ψήφισε γιατί θεώρησε πως δεν θα την παρεξηγούσε και πως λειτούργησε συναισθηματικά ως προς τον Βαλάντη, ενώ μιλώντας για τον τραγουδιστή η Ελισάβετ Σπανού είπε:

“Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει την δυσκολία που αντιμετωπίζει. Είπε ότι μάλλον δεν θα αντέξει και ότι δεν αισθάνεται καλά, γι’ αυτό και τον ψήφισαν οι περισσότεροι. Δεν είχε δημιουργηθεί οτιδήποτε άλλο, μετά προκέυψαν τα υπολοιπα. είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος ως προς τα συναισθήματά του. Πολύ αυθεντικός, πολύ αυθόρμητος και ταυτόχρονα έχει πολύ καλή ψυχή, αν νιώσει ότι έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες και ευνοεί τις εκρήξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα