Survivor – Εμμανουήλ: “Μίλησα με την Μαρία Αντωνά, με ρώτησε αν είδα κάτι σοβαρό”

Survivor – Εμμανουήλ: “Μίλησα με την Μαρία Αντωνά, με ρώτησε αν είδα κάτι σοβαρό”
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Glomex

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως πήρε πρώτος τηλέφωνο την Μαρία Αντωνά με το που βγήκε από το Survivor. Τι συζήτησαν.

Στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, καθώς και για το “μπέρδεμα” που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη, την Σοφιάννα Αβραμίδου και την Μαρία Αντωνά.

“Δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι, αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά”, είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

“Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό. Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor και πρόσθεσε:

“Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε όσοι είμαστε εκεί ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλω καμία οικογένεια και ό,τι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας / στήλης μέσα στο Survivor, που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή”.

Survivor: Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα