Survivor: Επική γκάφα Τανιμανίδη και παραγωγής στο παιχνίδι ερωτήσεων

Survivor: Επική γκάφα Τανιμανίδη και παραγωγής στο παιχνίδι ερωτήσεων

Πόσοι Έλληνες επιστήμονες έχουν βραβευτεί με το νόμπελ φυσικής Σάκη; Πόσοι; Όταν το παιχνίδι επιβίωσης εκτός από την καθημερινότητα των παικτών, αλλάζει και την πραγματικότητα. Η guest εμφάνιση του Τούρκου Σεφ στο παιχνίδι (vids)

Το survivor και η ενότητα με το παιχνίδι ερωτήσεων μας έχουν “κουφάνει” πολλάκις, κατά κύριο λόγο με τις απαντήσεις που εκσφενδονίζουν κατά καιρούς οι παίκτες. Για παράδειγμα η Σάρα των Μαχητών ήταν πεπεισμένη πως η Ευρώπη, στο Γιβραλτάρ, απέχει από την Αφρική 11.000 χλμ. Ή αντίστοιχα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρούσε πως ένα ηλεκτροφόρο χέλι θα μπορούσε να φέρει ηλεκτρικό φορτίο 2.000 βολτ. Ωστόσο, πιστεύαμε αν μη τι άλλο πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής τσέκαραν τις πληροφορίες και έδιναν στους survivors, αλλά κυρίως στους τηλεθεατές, τη σωστή απάντηση. Αμ δε! Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε συγνώμη στο επεισόδιο της Κυριακής για το επικό λάθος στο περασμένο παιχνίδι, λάθος που μάλιστα έδωσε το ατομικό έπαθλο στον Τσανγκ.

Η ερώτηση απλή: Πόσες φορές έχει παραλάβει Έλληνας Νόμπελ Φυσικής; Στην πραγματική ζωήι, σε αυτόν τον πλανήτη και αυτή τη διάσταση, κανένας Έλληνας φυσικός δεν έχει παραλάβει το ανώτατο βραβείο επιστημών. Οι υπεύθυνοι του Survivor όμως απέδωσαν τη νίκη στον Ορέστη των Μαχητών που είχε απαντήσει πως η Ελλάδα πήρε το εν λόγω βραβείο πέντε φορές.

“Ζητάμε ταπεινά συγνώμη, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη” ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Σε άλλα νέα, οι Μαχητές κέρδισαν το χθεσινό έπαθλο φαγητού και έγιναν κοινωνοί της ιδιαίτερης τεχνικής και στιλ του Nusret Gökçe. Ο Σεφ με τον ξεχωριστό τρόπο αλατίσματος που του έχει δώσει το παρατσούκλι Salt Bae και για το όποιο έχει γίνει viral παγκοσμίως βρέθηκε στο ελληνικό Survivor και γνώρισε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Να θυμίσουμε πως ο Τούρκος Σεφ είχε σερβίρει ακόμη και τον Αμερικανό ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το έπαθλο άλλωστε είχε προκαλέσει ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χάνει την ψυχραιμία του και να μιλά ιδιαίτερα άσχημα στο τέλος του παιχνιδιού που έβρισκε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα