Survivor: Γλέντησε τους Μαχητές η Δαλάκα – Διάλεξα τον Νάσο για να τους τη “σπάσω”

Survivor: Γλέντησε τους Μαχητές η Δαλάκα – Διάλεξα τον Νάσο για να τους τη “σπάσω”

Κορυφώνεται η ένταση και η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους - Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Ένα “ιστορικό” ματσάρισμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2. Η Κατερίνα Δαλάκα διάλεξε να κοντραριστεί στο στίβο μάχης με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που αναμετρήθηκε με άντρα. Και κέρδισε, παρόλο που ο Μαχητής -πλέον- φάνηκε να παίρνει αρχικά το προβάδισμα, η Δαλάκα χύθηκε σαν σίφουνας και κατάφερε να ρίξει πρώτη τον στόχο. Η νίκη της βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού επεισοδίου, προκάλεσε “πάρτι” σχολίων στο Twiiter και κατάφερε να επισκιάσει ακόμη και την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσεπάνη.

Μιλώντας στην κάμερα ο ανώτερος Νάσος έσπευσε να συγχαρεί  τη Δαλάκα και να την περιγράψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνη με τη σειρά της εξήγησε την απόφασή της να επιλέξει τον Νάσο πως ο στόχος της ήταν να την «σπάσει» στους Μαχητές (σ.σ.: ίσως και στον ίδιο προσωπικά, καθώς το τελευταίο διάστημα η αθλήτρια έχει δηλώσει ότι τη στεναχωρούν τα χαμόγελα και το κύμα θετικής ενέργειας που φαίνεται να κατακλύζει τον Νάσο από τη στιγμή που άλλαξε ομάδα).

Όπως είπε η Δαλάκα, δεν θέλει να την κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια της οι Μαχητές, θέτοντας εκτός αγωνίσματος την Ροδάνθη, όταν εκείνη, ως πιο αδύναμη παίκτρια, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στον στίβο μάχης.

«Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να παίξω και να αγωνιστώ με τον Νάσο, γι΄αυτό και έγινε αυτή η επιλογή» είπε αρχικά η Κατερίνα και στη συνέχεια εξήγησε γιατί διάλεξε να αγωνιστεί εναντίον ενός άντρα: «Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να μου δοθεί μια ευκαιρία τέτοια και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου με αυτό που κάνουνε με την Ροδάνθη κάθε φορά. Σε όποια πίστα της ταιριάζει, παίζει και αγωνίζεται, δηλαδή σε 20 παιχνίδια απ’ όλο το Survivor. Σε όποια πίστα ξέρει πως θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, είναι μεγάλη πίστα και υπάρχει μεγάλο παρκούρ, επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες εγώ και η Μελίνα, πάλι σκαρφίστηκαν μια δικαιολογία. Εμένα, όταν μου φέρονται έτσι, δηλαδή δεν παίζουν δίκαια, για να τους “την σπάσω”, ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και ότι επιλέγω άντρα για να δείτε πως με αυτό που κάνετε δεν μας κάνετε δύσκολα τα ματσαρίσματα».

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ο παίκτης που δεν θα συνεχίσει στο Survivor 2 είναι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Τυχεροί στάθηκαν οι Χάρης Γιακουμάτος και Βιργινία Δικαιούλια, οι οποίοι παραμένουν στο παιχνίδι για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα ακόμα.

«Το ταξίδι θα τελείωνε κάποια στιγμή. Τιμή μου και χαρά μου που γνώρισα αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό το παιχνίδι και που έφτασα μέχρι εδώ. Θα φύγω με χαρά, θα φύγω με χαμόγελο. Θα φύγω ο Κώστας που μπήκα μέχρι σήμερα. Και είμαι πολύ περήφανος που βρέθηκα κι έφτασα μέχρι εδώ» είπε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα