Survivor: Η αλλαγή στην ατομική ασυλία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Η αλλαγή στην ατομική ασυλία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Μια αλλαγή στην ατομική ασυλία ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Ποια ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εντάσεις και εκνευρισμούς είχαμε στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/05) στον ΣΚΑΙ, καθώς τα περιθώρια λιγοστεύουν και οι παίκτες μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι δύο ομάδες του Survivor εμφανίστηκαν “αποδεκατισμένες” στον στίβο μάχης, καθώς αρκετοί παίκτες ήταν άρρωστοι και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Στο σημείο εκείνο, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση. Όπως εξήγησε, σε περίπτωση ήττας των Κόκκινων δεν θα υπήρχε αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ενώ σε περίπτωση ήττας των Μπλε θα υπήρχε αγώνισμα ατομικής ασυλίας, αλλά ο παίκτης ή η παίκτρια που θα την κέρδιζε θα εξασφάλιζε μόνο την παραμονή του στο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του, ούτως ώστε να υπάρχουν δύο υποψήφιοι – ένας από την κάθε ομάδα.

Survivor: Καβγάδες στο αγώνισμα

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ο Άρης Σοϊλέδης ήρθε σε σύγκρουση τόσο με τον Γιώργο Ταλάντσεβ όσο και με τον Σπύρο Μαρτίκα, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Αφορμή υπήρξε ένα σχόλιο του Άρη ότι ο Τάλα ήταν εύστοχος από τύχη. “Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor”, είπε ο Τάλα, με τον Άρη να του απαντά: “Οκ, βγάλε την κακία σου”.

Λίγο μετά, ο Άρης ήρθε σε ρήξη και με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή ένα παρόμοιο σχόλιό του. “Σπύρο, πρόσεχε τα λόγια σου! Ακούς τι σου λέω; Πρόσεχε!”, άρχισε να φωνάζει ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία

Την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας κέρδισε η Κόκκινη ομάδα, η οποία έχει ήδη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Σπύρο Μαρτίκα (για ένατη φορά).

Οι ηττημένοι Μπλε προχώρησαν σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με τον Άρη Σοϊλέδη να παίρνει τη νίκη και έτσι να είναι ασφαλής στην ψηφοφορία, αλλά να μην έχει το δικαίωμα να υποδείξει έναν συμπαίκτη του.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, η Στέλλα πήρε τον λόγο και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη απέναντι στον Τάλα, κάνοντας λόγο για “λυκοφιλίες”.

Στη συνέχεια, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να αναδεικνύεται ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αρκετοί παίκτες ανέφεραν πως τον ψήφισαν επειδή είναι αδύναμος αγωνιστικά και άλλοι επειδή τους κούρασε η συμπεριφορά του και ο εγωισμός του.

Έπειτα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα, αναφέροντας πως δεν θα πρέπει να κάνει επικλήσεις στο κοινό να τον κρατήσει, ενώ συγκρούστηκε και με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα