Survivor: Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Μαρτίκα ότι την έσπρωξε βίαια – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Μαρτίκα ότι την έσπρωξε βίαια – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Κατηγορίες που "καίνε" τον Μαρτίκα από την Βρισηίδα, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή για τον καβγά τους. Ποια ομάδα κέρδισε την επικοινωνία. Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor.

Γεμάτο εντάσεις αλλά και συγκινήσεις ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (25/05) στον ΣΚΑΙ.

Στην αρχή του επεισοδίου έγινε γνωστό πως σημειώθηκε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου και ότι η παίκτρια τον απείλησε πως θα τον χαστουκίσει.

Η Βρισηίδα περιέγραψε στην κάμερα του Survivor τι συνέβη, λέγοντας: “Του λέω “Πας καλά; ήθελα να του κάνω επίθεση στον αγώνα;”. Και μου λέει μπροστά στα μούτρα μου σε πολύ κοντινή απόσταση: “Και ποια είσαι εσύ που θα του εξηγήσεις; Θες να του κάνεις επίθεση. Τέτοια είσαι”. Φώναζε τόσο έξαλλος. Και του είπα: “Μην μου φωνάζεις εμένα, γιατί πραγματικά θα σου δώσω χαστούκι που μου φωνάζεις μέσα στα μούτρα μου”. Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο έξαλλος”.

Το περιστατικό περιέγραψε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό. Όπως είπε: Κάνει έτσι το χέρι της η Βρισηίδα και λέει στον Σπύρο: “Σταμάτα, θα σου δώσω καμία, δεν υπολογίζω εγώ”. Και εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Σπύρος και της λέει: “Άντε κακομαθημένη πήγαινε για ύπνο, που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις”. Σάστισε η Βρισηίδα γιατί μάλλον δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τον Σπύρο, ότι θα αμυνθεί”.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Οι παίκτες των δύο ομάδων έριξαν προσωρινά τους τόνους, μπήκαν στο στίβο μάχης και διεκδίκησαν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα επικοινωνίας που έχουν δοθεί έως σήμερα στο Survivor.

Οι Μπλε ήταν εκείνοι που κέρδισαν το σημαντικό έπαθλο και είδαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους μέσω βιντεοκλήσης, με τους παίκτες να συγκινούνται και να ξεσπούν σε κλάματα.

Survivor: Η ανακοίνωση “έκπληξη” του Γιώργου Λιανού

Στην αρχή του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση “έκπληξη” για το επόμενο αγώνισμα, το οποίο θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη (26/05).

Όπως είπε, οι παίκτες θα αγωνιστούν απέναντι στους Τούρκους του αντίστοιχου Survivor και το έπαθλο θα είναι τεράστιο. Συγκεκριμένα, είπε πως τέτοιο έπαθλο δεν έχει ξαναδοθεί στο Survivor.

Survivor: Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Μαρτίκα ότι την έσπρωξε

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ήρθε στη συζήτηση ο μεγάλος καβγάς που είχαν ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μετέφερε τα γεγονότα από τη δική της πλευρά και κατηγόρησε τον παίκτη ότι την έσπρωξε.

Η Βρισηίδα παραδέχτηκε ότι τον απείλησε με χαστούκι, ενώ ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας το περιστατικό. Όπως είπε, ο Σπύρος Μαρτίκας την έσπρωξε δυνατά ενώ καθόταν στα πόδια του, ενώ η Ασημίνα και ο Εμμανουήλ που βρίσκονταν μπροστά στο συμβάν, συμφώνησαν με τα λεγόμενά της και έκαναν αναπαράσταση. “Με άρπαξε από το χέρι και με πέταξε απέναντι”, είπε η Βρισηίδα.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίκας δήλωσε πως δεν την έσπρωξε, απλώς την απώθησε, και είπε ότι δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε τέτοιες ενέργειες ούτε εντός ούτε εκτός Survivor. “Να μου κοβόντουσαν τα χέρια αν την έσπρωχνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, η Βρισηίδα είπε ότι, μετά από όλα αυτά, θα ήθελε να φύγει ο Μαρτίκας, ενώ και ο ίδιος δήλωσε πως θα επιθυμούσε να αποχωρήσει και πως, αν δεν γίνει αυτή την εβδομάδα, θα ήθελε να φύγει την επόμενη.

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor.

Ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της αποχώρησής του, ενώ δήλωσε πως θέλει το Survivor φέτος να είναι γυναικεία υπόθεση και να το κερδίσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version