Survivor: “Κόκκινοι” εναντίον Καραγκούνια – “Ο Μαρτίκας είναι βουτυρομπεμπές και μαμόθρεφτο”

Survivor: “Κόκκινοι” εναντίον Καραγκούνια – “Ο Μαρτίκας είναι βουτυρομπεμπές και μαμόθρεφτο”
Τάκης Καραγκούνιας glomex

Γεμάτο εντάσεις και χαρακτηρισμούς το επεισόδιο του Survivor της Πέμπτης. Συνεχίζεται η κόντρα Καραγκούνια - Μαρτίκα.

Με ένταση, “καρφιά” και χαρακτηρισμούς περνούν τις τελευταίες τους στιγμές στο Survivor οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί και πάλι τον Σπύρο Μαρτίκα για “μεγάλες επιθέσεις” προς το πρόσωπό του.

Λίγο πριν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα είναι ο παίκτης από την κόκκινη ομάδα που θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχει πλέον απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και επιβιώνει βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις, κατηγόρησε ανοιχτά τον συμπαίκτη του, τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλέσει “βουτυρομπεμπέ”.

“Ο Μαρτίκας μόνο αυτό ξέρει να κάνει, να μιλάει, να βγάζει λόγο, αλλά αυτό που έχει καταφέρει να κάνει, τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι! Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμία γκομενίτσα. Δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Χθες, μετά το πέρας του Συμβουλίου και μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας είδα άλλο ένα γελοίο να συμβαίνει από τον Μαρτίκα και τη συμμορία Σοϊλέδη κλπ, να τους τραβάει με το ζόρι ώστε να μην είμαι εγώ και να κάνει μια συζήτηση για το πώς θα κινηθούν για να βγάλουν εμένα έξω από το παιχνίδι”, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι εναντίον του καθώς ο ίδιος ξέρει και έχει δει πράγματα που μπορούν να τους εκθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας, με τα spoiler να θέλουν τον Τάκη Καραγκούνια τελικά να αποχωρεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version