Survivor: Μία αποχώρηση, μία μπουνιά και ένας μόνος μαχητής Ντάνος

Survivor: Μία αποχώρηση, μία μπουνιά και ένας μόνος μαχητής Ντάνος

Στην τελική ευθεία το Survivor μετά την αποχώρηση ενός "κόκκινου" ακόμα. Πέντε οι Μαχητές, έρχεται το πρώτο νυχτερινό παιχνίδι. Γιατί εκνευρίστηκε ο μισθοφόρος και έριξε μπουνιά (Vid)

Η χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη από την ομάδα των Διασήμων φέρνει ανατροπές στα αγωνίσματα των παικτών, καθώς ενώ όλοι περίμεναν ότι οι αγώνες πια θα είναι ατομικοί, τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Ευρυδίκη θα παίζει το παιχνίδι της με τη Σάρα και εναλλάξ ο Αγγελόπουλος που παραμένει, εναντίον των υπολοίπων. Εάν κερδίσουν οι Διάσημοι, το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτούς τους όρους. Αν φύγει ακόμη ένας Διάσημος και μείνει μόνο ένα μέλος, τότε το παιχνίδι στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό μέχρι τον μεγάλο τελικό των τεσσάρων διεκδικητών του επάθλου.

Η αποχώρηση Χρανιώτη:

Πλέον ο Ντάνος θα αγωνίζεται απέναντι σε όλους τους παίκτες των Μαχητών.

Μία από τις πρόσφατες μάχες παρακάτω. Οι Μαχητές ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν με το τελικό 10-6. Με δεμένο δάχτυλο βγήκε ο μισθοφόρος μετά από μία μπουνιά που έδωσε σε ένα ξύλο.

Στον αγώνα για την προσωπική ασυλία νικήτρια ήταν η Ευρυδίκη και οι δύο παίκτες που τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν ο Ντάνος και ο Χρανιώτης. Νικητής, με βάση την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό για τη γενικότερη κατάταξη των παικτών, ήταν ο Αγγελόπουλος, όπως είδατε και παραπάνω.

Το trailer του 77ου επεισοδίου:

Όπως θα δείτε, έρχεται το πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του show.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα