Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο
Η Νικολέτα Μαυρίδη Glomex

Παρελθόν από το φετινό Survivor αποτελεί η Νικολέτα Μαυρίδη. Πόσα χρήματα απέσπασε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor στην ψηφοφορία της Τετάρτης, έπειτα από τη “μονομαχία” της κάλπης στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να βγει… αλώβητος από τη συγκεκριμένη διαδικασία για 10η φορά, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Νικολέτα Μαυρίδη μπήκε στο παιχνίδι περίπου δύο μήνες μετά την εκκίνησή του (μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Χριστίνα Κεφαλά), ενσωματώθηκε στην κόκκινη ομάδα και όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη, αλλά και την Καρολίνα, με τους οποίους είχαν μάλιστα σχηματίσει και μία υποομάδα, που έφερε το όνομα “Amigos”.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Νικολέτα, που είναι χορεύτρια στο επάγγελμα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις είχε μία σχετικά ήπια παρουσία, απέχοντας από ίντριγκες και “τριβές” με συμπαίκτες και αντιπάλους, παρά τα… ντεσιμπέλ της φωνής της, τα οποία “απογείωνε” κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Η Νικολέτα Μαυρίδη κατάφερε να παραμείνει στο Survivor για τρεις περίπου μήνες και συγκεκριμένα για 13 εβδομάδες. Η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή προέβλεπε απολαβές των 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Έτσι, η πρώην παίκτρια των κόκκινων έφυγε από το παιχνίδι, εισπράττοντας συνολικά 13.000 ευρώ.

Survivor 4: Με κλάματα η αποχώρηση

Στο τέλος του συμβουλίου της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Νικολέτας Μαυρίδη η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά, με την ίδια αλλά και αρκετούς συμπαίκτες της να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Είναι δύσκολο, τρέμει η φωνή μου. Από το Survivor αυτά που κρατάω είναι οι στίβοι μάχης, ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το αγώνισμα να τρέχει καταπάνω μου σαν τρελός, οι πανηγυρισμοί, οι συμβουλές των συμπαικτών μου, το πάρτι της Ένωσης..”, είπε η Νικολέτα, η οποία συνεχάρη τους συμπαίκτες της πριν φύγει, ενώ άκουσε και το γνωστό σύνθημα που είχε γράψει ο Τριαντάφυλλος γι’ αυτή.

Survivor: Η συγκλονιστική ιστορία της Νικολέτας Μαυρίδη

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, λίγο μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η Νικολέτα άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα και διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της.

Αφού άκουσε τα μηνύματα του αδερφού της και της μαμάς της, μίλησε για το πρώτο γεγονός που “στιγμάτισε” τη ζωή της, τότε που η μητέρα της της ζήτησε να μαζέψει λίγα πράγματα σε μια μικρή βαλίτσα και να μείνουν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Ο χωρισμός των γονιών της στιγμάτισε τη Νικόλ, που μάλιστα μικρή είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της.

“Η μαμά μου ήταν έγκυος και δούλευε από το πρωί έως το βράδυ χωρίς καμία στήριξη. Έπειτα από τρία χρόνια που είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου, εκείνος εμφανίστηκε. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν η αγκαλιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί είχε εξαφανιστεί. Την αγάπη του πατέρα μου δεν ήθελα να τη μοιράζομαι με κανέναν, με καμία άλλη γυναίκα”, εξομολογήθηκε.

“Λίγο αφότου τελείωσα το σχολείο, με πήρε τηλέφωνο στα γενέθλιά μου ο πατέρας μου και αντί για χρόνια πολλά μου είπε ότι θα μου δώσει λεφτά για το δίπλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον εκνευρισμό μου, τη στεναχώρια μου. Είχα τόσα νεύρα μαζί του. Πέρασε ένας μήνας, δεύτερος μήνας, με έπαιρνε τηλέφωνα και δεν το σήκωνα. Έπαιρνε τη μητέρα μου, αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω καμία επαφή. Δεν μιλήσαμε για τουλάχιστον τρεις μήνες. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς δεν ήταν καλά και πως ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα καν ότι ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα. Την ίδια μέρα η μητέρα μου μου είπε πως ο μπαμπάς πέθανε”, είπε η Νικολέτα που ξέσπασε σε κλάματα.

Και συνέχισε: “Ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω για τελευταία φορά μαζί του ενώ εκείνος με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και εγώ απλά έκανα μούτρα και ήμουν εγωίστρια. Αυτό είναι κάτι που μου έχει μείνει πάρα πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα