Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε γιατί Ασημίνα – Δαλάκα παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε γιατί Ασημίνα – Δαλάκα παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα skai tv

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε την ποινή που πρότεινε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για Ασημίνα και Δαλάκα. Γιατί οι δύο γυναίκες παραμένουν στις παραλίες του Survivor All Star.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο παίκτης, που αποχώρησε εκνευρισμένος από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής τον λόγο που η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, παρά την αποβολή τους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ποινή που πρότεινε ο παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από μερίδα παικτών.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Survivor All Star – Αναγνωστόπουλος: “Ξέρω πολλά, θα βγω να μιλήσω”

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor είναι αναμφισβήτητα μία από τις επεισοδιακές στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς στο άκουσμα της ετυμηγορίας του κοινού ο πρώην μισθοφόρος έμεινε εμβρόντητος και επέλεξε να αποχωρήσει από το Συμβούλιου του νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν.

Ο ίδιος κατά την αποχώρησή του επέλεξε να μην πει ούτε λέξη, ωστόσο στην συνέχεια έδειξε πως έχει πολλά να μοιραστεί, αφού πρώτα προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μια αφίσα του τσίρκο Medrano, βάζοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που μάλιστα θεωρούνταν και ένα από τα μεγάλα φαβορι του ριάλιτι μίλησε και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, επαναλαμβάνοντας πως δεν του αρέσει το τσίρκο, ενώ τόνισε πως έχει πολλά να πει.

“Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω, θα βγω να μιλήσω στο κανάλι”, είπε ο ίδιος κατά την επιστροφή του στις δηλώσεις του στην κάμερα.

Survivor All Star: Νέα “βόμβα” Αναγνωστόπουλου – “Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε”

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του “Survivor All Star” και το γεγονός πως οι Μαχητές έχασαν την πρώτη ασυλία και το έπαθλο φαγητού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη.

“Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε”, έγραψε στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Μαχητές τρώνε, παρά τα χαμένα έπαθλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα