Survivor: Ο Μάριος λύγισε τον Ντάνο και πέρασε στον ημιτελικό

Survivor: Ο Μάριος λύγισε τον Ντάνο και πέρασε στον ημιτελικό

Έπειτα από μια δοκιμασία για γερά νεύρα, ο Κύπριος παίκτης κατάφερε να γίνει ο πρώτος που περνά απευθείας στον ημιτελικό του φετινού reality επιβίωσης. Σε μονομαχία μεταξύ των δύο φαβορί ο τελευταίος αγώνας για την ασυλία (vid)

Ανδρική πλέον υπόθεση, το Survivor φτάνει στο τέλος του, με τους πέντε διεκδικητές να παλεύουν για δύο κολιέ ασυλίας που θα τους χαρίσει μια θέση στα ημιτελικά και θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη. Ο πρώτος παίκτης που θα διεκδικήσει το έπαθλο, είναι ο Μάριος που στον τελικό αγώνα απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο κατάφερε να σταθεροποιήσει τις δύο μπάλες στο τελικό στόχο και να πάρει τη νίκη.

Εντυπωσιακή ήταν και η απόδοση του Γιάννη Σπαλιάρα που κατάφερε σημαντικές νίκες και για πρώτη φορά στα ατομικά αγωνίσματα δεν ήταν εκείνος που έχασε τις ζωές τους πρώτος. Αντίθετα, απογοητευτική ήταν η απόδοση του Κώστα Αγγελόπουλου που βγήκε εκτός συναγωνισμού από πολύ νωρίς. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μισό του παιχνιδιού καταφέροντας να παραμείνει αήτητος, όμως στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωσή του και αποκλείστηκε στην τελευταία μονομαχία με τον Ντάνο.

Με το τέλος του αγωνίσματος, ο νικητής ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε το φινάλε του χθεσινού αγωνίσματος.

Ενδιαφέρον αποτελεί επίσης το γεγονός πως η επόμενη αναμέτρηση θα είναι και η τελευταία δοκιμασία των παικτών, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και ως εκ τούτου και μια θέση στον τελικό. Τα υπόλοιπα θα είναι υπόθεση που θα πρέπει να δούμε να εκτυλίσσεται σε ελληνικό έδαφος. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό για τις 5 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα