Survivor: Ο Μαρτίκας “έδωσε” τον Σοϊλέδη – “Τι έπαρση! Με τα λεφτά θα πάρει βίλα στη Γλυφάδα”

Survivor: Ο Μαρτίκας “έδωσε” τον Σοϊλέδη – “Τι έπαρση! Με τα λεφτά θα πάρει βίλα στη Γλυφάδα”
Ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor Glomex

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει με τα χρήματα του... επάθλου, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ήδη νικητή του Survivor.

Μεγάλη ήταν η ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο των τσακωμών, όντας την ίδια στιγμή απομονωμένος σχεδόν από όλους τους παίκτες.

Ο ίδιος, σε συζήτηση που είχε με τον Στάθη, αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει τεράστια έπαρση και πως σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει με τα χρήματα που έχει μαζέψει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και με τα χρήματα του επάθλου, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ήδη νικητή.

«Τι έλεγε ο άλλος χθες; “Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα”, υπολόγιζε τόσα, τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε “θα πάρω και το έπαθλο!” Τι έπαρση! Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. “Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα, θα κάνω το άλλο”. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε, που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα