Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ένωση και ο Σώζων “έδωσε” ήδη τις νέες κλίκες

Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ένωση και ο Σώζων “έδωσε” ήδη τις νέες κλίκες
ΣΚΑΪ

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του στο Συμβούλιο του Νησιού όταν έδωσε ονόματα από τα νέα "πηγαδάκια" που έχει διακρίνει - Ποιοι Μαχητές είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε χθες στους εναπομείνατες παίκτες του Survivor 2 πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων. Όλοι σχεδόν οι παίκτες έδειξαν να ξαφνιάζονται ευχάριστα από την ανακοίνωση και να περιμένουν με ανυπομονησία την ένωση… Εξαίρεση αποτέλεσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που δήλωσε ότι έχει ήδη διακρίνει αλλαγές στη συμπεριφορά κάποιων παικτών, οι οποίοι είναι σαν να τρίβουν τα χέρια τους για την ένωση των ομάδων, με την προοπτική ότι θα έρθουν κοντά με ορισμένους εκ των μέχρι τώρα αντιπάλων τους.

Όταν ο Τανιμανίδης τού ζήτησε να γίνει σαφής, ο Σώζων “έδωσε” την Εύη Σαλταφερίδου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες φέρονται να γνώριζαν τον Νικόλα Αγόρου πριν μπουν στο παιχνίδι και να έχουν ήδη εκδηλώσει τον ενθουσιασμό τους που θα συγκατοικήσουν μαζί του στην ίδια παραλία.

Θυμίζοντας εποχές Τσανγκ-Ελισσάβετ, επέμεινε για τις κουβέντες που φέρεται να έχει πει η Εύη στον Αγόρου, ο οποίος έδειξε έκπληκτος και προσπάθησε να πείσει ότι οι κατηγορίες του Σώζοντα είναι ανυπόσταστες.

Το στιγμιότυπο στο 06.43′:

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν το αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πρώτα όμως, έπρεπε να παλέψουν για την ατομική ασυλία. Τη πρώτη ασυλία εξασφάλισε ο Ηλίας Γκότσης, ως MVP της εβδομάδας, ενώ η Μελίνα Μεταξά πήρε τη δεύτερη μέσω του αγωνίσματος.

Η Ροδάνθη Καπαρού πήρε τις περισσότερες ψήφους στην κάλπη και είναι η πρώτη υποψήφια. Οι Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τη Φελίσια Λαπάτη και τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα