Survivor: Οι Μαχητές έχασαν την τελευταία γυναίκα, τρία δόντια και τρία αυτοκίνητα

Survivor: Οι Μαχητές έχασαν την τελευταία γυναίκα, τρία δόντια και τρία αυτοκίνητα
Αποχώρησε η Εύη, έσπασε τα δόντια του ο Ηλίας και τελικά τα αυτοκίνητα, τα οδήγησαν οι Διάσημοι

Επίπονη η χθεσινή μονομαχία για την ομάδα των Μαχητών, αφού αποχωρίστηκαν πραγματικά περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να αντέξουν.

Ιδιαίτερα τραυματική η χθεσινή μέρα για την ομάδα των Μαχητών (ή μήπως να την αποκαλέσουμε τριάδα πια) στο Survivor. Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, ήρθε άλλη μια για το έπαθλο της ημέρας, το οποίο ήταν και ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Η νικήτρια ομάδα θα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τρία ολοκαίνουρια αυτοκίνητα και με αυτά να κατευθυνθεί σε ένα εστιατόριο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ηλίας των Μαχητών, σε μια από τις προσπάθειές του χτύπησε κάπως άτσαλα στον στόχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει τρία δόντια.

Με λίγα λόγια, μαζί με την αποχώρηση ενός εκ των συμπαικτών τους, οι Μαχητές έπρεπε να που αντίο στην ευκαιρία να οδηγήσουν τρία αυτοκίνητα, να απολαύσουν ένα γεύμα, αλλά και σε τρία δόντια. Φυσικά, ο Ηλία κλήθηκε να σχολιάσει το ατύχημα μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο οποίο συνέχισε ωστόσο να αγωνίζεται και μετά τον τραυματισμό του. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πάντως πως κράτησε το χιούμορ του:

Το αγώνισμα έληξε 10-7, με τους Διάσημους να επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα για το έπαθλο:

Ακολούθησε το Συμβούλιο του νησιού, στο οποίο ανακοινώθηκε ο παίκτης των Μαχητών που αποχωρεί. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Εύη Σαλταφερίδου, την τελευταία γυναίκα της ομάδας. Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

Στο τέλος του συμβουλίου, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες, ένας από τους παίκτες θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Ο Σάκης στο Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι στον επόμενο αγώνα θα μάθουν πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Εύης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα