Survivor: Όταν ο Σπαλιάρας συνέτριψε τον Αγγελόπουλο

Survivor: Όταν ο Σπαλιάρας συνέτριψε τον Αγγελόπουλο

Ήρθε και εκείνη η μέρα που ο Γιάννης Σπαλιάρας θα έπαιρνε την εκδίκησή του... οι συμπαίκτες του τον έστειλαν ως πρόβατο στη σφαγή, απέναντι στο Ντάνο κι εκείνος έφερε τη νίκη (vid)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι κυριολεκτικά ένας από τους λιγότερο αποδοτικούς παίκτες του Survivor. Μια αδυναμία του ωστόσο που δεν τον έχει εμποδίσει να παραμείνει στο παιχνίδι, χάρη στην υψηλή δημοφιλία του στο τηλεοπτικό κοινό. Στα τελευταία αγωνίσματα έχουμε δει την ομάδα των Μαχητών να τον “ρίχνει” απέναντι στον πιο δυνατό παίκτη των Διασήμων, τον Γιώργο Αγγελόπουλο με μοναδικό στόχο να χάσει αυτό τον αγώνα, αλλά να φέρει τους δικούς της ισχυρούς απέναντι σε Μπο και Χρανιώτη και έτσι να κερδίσει τους επόμενους βαθμούς. Έτσι συνέβη και στο επεισόδιο της Τρίτης, ωστόσο αυτή τη φορά ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε άλλη άποψη.

Μπορεί ο Ντάνος να έφυγε, ως συνήθως, με απίστευτη ταχύτητα και να είχε όλο το χρόνο για τον εαυτό του στον τελικό στόχο, ωστόσο τα ιαπωνικά πολεμικά όπλα δεν του έκαναν το χατήρι στο σχοινί. Έτσι, ο Σπαλιάρα έφτασε, σημάδεψε και πήρε τον βαθμό προκαλώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του.

Για την ιστορία, το έπαθλο της επικοινωνίας πήγε στους Μαχητές, που επικράτησε με 10-6 (γύρισαν μάλιστα σκορ 5-2 εις βάρος τους). Ωστόσο, το αγώνισμα που έχει ιδιαίτερα αξία στο reality επιβίωσης είναι το αποψινό, όπου και θα οριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Για πρώτη φορά, θα γνωρίζουμε σχεδόν άμεσα ποιος θα αποχωρήσει, μετά την αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορία των τηλεθεατών που ανακοινώθηκε επίσημα τη Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα