Survivor: “Παλτό” η Ταραμπάνκο – Τελευταία στα στατιστικά των παικτών

Survivor: “Παλτό” η Ταραμπάνκο – Τελευταία στα στατιστικά των παικτών
Η Κάτια Ταραμπάνκο glomex - skai tv

Τα στατιστικά του φετινού Survivor. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Στην τελευταία θέση η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η επιτυχία του Survivor 5 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα μέχρι στιγμής; Ποιος ο κορυφαίος παίκτης και ποιο το φετινό “παλτό”;

Survivor 5: Τα στατιστικά του φετινού κύκλου

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη θέση στα στατιστικά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει φέρει 43 νίκες στους 59 αγώνες που έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παίκτης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται ήδη το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο.

Άρης Σοϊλέδης survivor


Στον αντίποδα βλέπουμε την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία φαίνεται πως είναι ο αδύναμος κρίκος των Διασήμων, με την παίκτρια να παλεύει αρκετά, αλλά οι προσπάθειές της να μην βρίσκουν αντίκρισμα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο έχει καταφέρει να φέρει μόλις 3 νίκες στους 13 αγώνες που έχει παίξει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο glomex - skai tv

Survivor 5: Τα στατιστικά όλων των παικτών

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα