Survivor: Παντρεύεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Η ανακοίνωση του συντρόφου της

Survivor: Παντρεύεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Η ανακοίνωση του συντρόφου της
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο σύντροφός της Instagram / @stavroula.chrisaeidi

Ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή ανακοίνωσε την ημερομηνία του προγραμματισμένου γάμου τους. Τι είπε για τις νίκες της στα αγωνίσματα και την πορεία της στο Survivor.

Στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor, Παναγιώτης Τριβιζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγωνιστικότητά της, στις νίκες που φέρνει, αλλά και στον προγραμματισμένο γάμο τους.

“Πριν φύγει για το παιχνίδι και όσο το βλέπαμε εδώ στην Ελλάδα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα γι’ αυτήν είναι εύκολα. Μου έλεγε ότι το έχει. Είναι δυνατή στους στόχους, συγκεντρωμένη και αγωνιστικό παιδί. Την Σταυρούλα την βλέπω όπως και στη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστική και της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες και γι’ αυτό ευχαριστιέται τις νίκες της. Δεν είχε κάνει κάποια προετοιμασία. Ίσα-ίσα πριν φύγει για το παιχνίδι είχε πάει στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είχε τρέξει. Ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε και της είπα να πάει στο Survivor να το ευχαριστηθεί. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι θα πάει στον τελικό, ανέφερε ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο με την Ασημίνα και ότι γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τριβιζάς, ο οποίος είναι αθλητής στα 200 μέτρα και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μίλησε και για την σχέση τους, αναφέροντας:

“Τώρα πρόσφατα κλείσαμε πέντε χρόνια σχέσης με την Σταυρούλα. Πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά μου είπε θα πάω στο παιχνίδι και της είπα ότι θα τα αναλάβω όλα εγώ. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης αλλά το κάνω με πολύ ήπιο τρόπο, δεν φτάνω στα άκρα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση”.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα