Survivor- Παύλος Γαλακτερός: Αποκάλυψε πως χώρισε μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Survivor- Παύλος Γαλακτερός: Αποκάλυψε πως χώρισε μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι
Ο Παύλος Γαλακτερός στο "Survivor 4" Youtube

Τι συνέβη και ο Παύλος Γαλακτερός με τη σύντροφό του έβαλαν τέλος στη σχέση τους, λίγες μέρες αφότου ο 23χρονος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Για τον χωρισμό του λίγες μέρα μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, μίλησε ο Παύλος Γαλακτερός που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

Ο 23χρονος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε χαρακτηριστικά: “Πέντε μέρες αφού γύρισα από το Survivor χωρίσαμε. Αλλάξανε πολλά πράγματα, έλειπα 4 μήνες.. Νιώθω ότι έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει, έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, έχουμε φανταστική σχέση. Για αρχή είμαστε χώρια, στο μέλλον βλέπουμε”.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το Survivor είχε πει για την πρώην του- πλέον- κοπέλα: “Από την πρώτη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι ψάχνω τη Νεκταρία. Η Νεκταρία πουθενά. Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Δεν έχει ούτε social media. Πριν φύγω μου είχε πει ότι δεν νιώθει άνετα να μου στείλει κάτι και ότι δε θα σημαίνει κάτι αν δε μου στείλει. Η Νικολέτα μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά η αδερφή μου και έξω θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα